marți, aprilie 13, 2021
Handbal

Vâlcea a câştigat meciul cu Odense cu portarii! Procentaje fantastice pentru Daciana Hosu şi Diana Ciucă (ambele au avut peste 35 la sută)

292Vizualizari
Cele două portăriţe pe care Florentin Pera s-a bazat în Danemarca, tinerele Diana Ciucă şi Daciana Hosu (FOTO – în prim-plan), au făcut minuni între buturile SCM-ului şi au contribuit decisiv la victoria cu Odense Handbold. Ambele au terminat meciul cu procentaje fantastice, de peste 35 la sută, după ce au blocat peste 20 de şanse de gol ale danezelor, din postura de „unu la unu cu portarul”.
Astfel, ex-braşoveanca a apărat 11 dintre cele 29 de şuturi ale adversarelor (având un procentaj de 37,93 %), în timp ce Diana Ciucă a blocat 4 dintre cele 11 mingi trimise spre poartă ale nordicelor (raportul său de reuşită fiind de 36,36 la sută). Când ai parte de asemenea procentaje, chiar nu mai e nevoie de nicio „filosofie” ca să câştigi un meci!
Lângă cea mai tânără pereche de portari din Liga Campionilor (Diana Ciucă are doar 20 de ani, iar Daciana Hosu – 23), va fi adusă o altă handbalistă de valoare în vară. După plecarea Martei Batinovic, SCM se află în negocieri cu franţuzoaica Cleopatre Darleux (care se va despărţi la finele sezonului de Brest Bretagne), Denisa Dedu (de la CSM Bucureşti), dar şi cu croata Tea Pijevic (de la Alba Fehervar).
Sursă foto: Facebook