Handbal

Vâlcea a încheiat anul 2020 cu 5 înfrângeri în 5 meciuri jucate în Liga Campionilor. În prima rundă din 2021, SCM va primi vizita campioanei Europei

650Vizualizari

• echipa antrenată de Florentin Pera va disputa cele patru restanţe din competiţia supremă în lunile ianuarie şi februarie

SCM Rm. Vâlcea şi-a amânat meciul pe care trebuia să-l dispute în acest week-end, în deplasare, cu Borussia Dortmund. Partida era programată duminică, 22 noiembrie, de la ora 17.00, dar autorităţile sanitare din Germania au recomandat oficialilor din regiunea Ruhr să nu mai joace, în condiţiile în care adversara precedentă, Audi ETO Gyor, a avut patru cazuri de Covid-19 (trei jucătoare şi fizioterapeutul).
În aceste condiţii, meciul pe care formaţia din Sala Traian l-a disputat week-end-ul trecut, în Muntenegru, cu Buducnost Podgorica, a fost ultimul din 2020 pentru handbalistele antrenate de Florentin Pera. Indiferent ce s-ar spune, pauza vine la momentul oportun pentru gruparea „municipală”. Mai ales că echipa s-a confruntat cu numeroase probleme în ultima perioadă, din pricina cazurilor de Covid-19 din lot şi din staff. Nu e însă niciun secret că SCM pornea ca favorită în Germania, aşa că amânarea duelului cu Borussia Dortmund poate că nu a fost tocmai o veste bună pentru unii oficiali, care îşi doreau probabil ca echipa să obţină măcar o victorie în acest an.

Duelul din Sala Traian cu Audi ETO Gyor va avea loc pe 9 sau 10 ianuarie

SCM Rm. Vâlcea a încheiat anul 2020 cu cinci înfrângeri în tot atâtea meciuri jucate în actualul sezon din Liga Campionilor, care o poziţionează pe ultima poziţie în Grupa B. Echipa din Sala Traian are acum patru restanţe (trei pe teren propriu – cu Podravka Koprivnica, Borussia Dortmund şi Buducnost Podgorica, iar una în deplasare – contra formaţiei germane), care vor avea loc în lunile ianuarie şi februarie 2021.
Anul viitor, primele partide din competiţia supremă din Europa sunt programate pe 9-10 ianuarie, când SCM Rm. Vâlcea va primi, pe teren propriu, în Sala Traian, vizita echipei Audi ETO Gyor, într-o partidă din cadrul etapei a 10-a. Aşa cum se cunoaşte, în manşa tur, în Ungaria, elevele lui Gabor Danyi s-au impus cu scorul de 38-31, după ce formaţia pregătită de Florentin Pera a condus însă surprinzător la pauză, cu 17-15.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea