luni, decembrie 6, 2021
Sporturi

Vâlcea a pierdut cea mai tare pugilistă, care, zilele acestea, va ajunge din nou campioana României. A plecat definitiv la Dinamo!

1.55KVizualizari

În această perioadă, Denisa Petre (cea mai titrată pugilistă din istoria Vâlcii) luptă pentru cucerirea unui nou titlu naţional la box, tineret. Ea a câştigat şi medalia de bronz la ediţia din acest an a Campionatului European. Din păcate pentru sportul vâlcean, Denisa va concura, din această toamnă, doar pentru Dinamo Bucureşti.

Marius Băluţă, antrenor de box la CSŞ Rm. Vâlcea: „Ea a avut dublă legitimare până acum: la CSŞ Rm. Vâlcea şi Dinamo Bucureşti, dar, pentru că a depăşit vârsta, nu mai poate rămâne la CSŞ. M-am obişnuit să pierd boxeri. În cariera mea, am avut mulţi campioni naţionali care, din cauza banilor, fie s-au retras din activitate, fie s-au dus la alte cluburi, unde au reuşit să obţină un câştig decent. Din păcate, la Vâlcea nu se poate aşa ceva… Este un regret uriaş când munceşti mult timp cu un sportiv, iar apoi pleacă la un alt club. Până la urmă, nu-l poţi ţine cu forţa, trebuie să-i respecţi decizia. Îi urez succes Denisei şi să obţină cât mai multe medalii pe viitor”.