luni, iunie 24, 2024
Fotbal Diverse

Vâlcea e la putere la minifotbal! A avut două echipe calificate în sferturile Cupei de Iarnă. Nurvil, supriza plăcută a turneului din week-end-ul trecut

710Vizualizari

Vâlcea a avut două echipe calificate în sferturile de finală ale Cupei de Iarnă Smart Cup Vâlcea, care s-a desfăşurat week-end-ul trecut, la Oltenia Arena Sport. Pe lângă Boromir, a mai fost vorba şi de Nurvil.

Nurvil a condus cu 1-0 în prima repriză a meciului cu Chedra Tax, după care…

Adi Glăvan şi colegii săi au reuşit să deschidă scorul în meciul din sferturile de finală ale Cupei de Iarnă Smart Cup Vâlcea, cu Chedra Tax Ploieşti, însă au pierdut, în cele din urmă, cu 4-1. „Am avut o primă repriză foarte bună, cu joc excelent pe ambele faze, însă, la începutul reprizei secunde, mai exact, în secunda 30, am fost egalaţi. Am mai primit apoi un gol mult prea uşor şi s-a făcut 2-1, după care adversarii ne-au surprins pe contraatac. În orice caz, este o clasare foarte bună, dacă ţinem cont că am jucat la un turneu cu echipe de top din România”, a precizat Adrian Glăvan, antrenor şi jucător la Nurvil.
La final, Iulian Roşoagă, jucător la Nurvil, a lăudat competiţia organizată de Dragoş Muscalu, precizând că a adus la Vâlcea cele mai tari formaţii din România. „Şi pentru noi este o surpriză că am ajuns în sferturi, mai ales că am avut un lot destul de subţire, sub 10 jucători. Printre ei, se numără Pană, Ciobanu, Traşcă, Văduva – adică, noi, obosiţii, plus Zamfirescu, Bărzăgeanu, Toni Buniţă, Rădulescu… Nu am reuşit să ajungem în semifinale, dar nu asta contează. Ne-am simţit foarte bine la acest turneu!”, a precizat Roşoagă.