Fotbal Național

Vâlcea va avea încă o echipă de Liga a III-a. Primarul Bogdan Ștefan: am făcut parteneriat între FC Băbeni și Sparta Rm. Vâlcea și vom împărți toate cheltuielile

1.4KVizualizari

Primarul Bogdan Ștefan a anunțat că, zilele trecute, conducerea clubului FC Băbeni a fost contactată de oficialii FRF, care i-au înștiințat că există un loc disponibil în Liga a III-a. Edilul PSD este dispus să acceadă la un nivel superior și a început deja tratativele cu mai mulți investitori importanți.

Am făcut un parteneriat cu Sparta Rm. Vâlcea. Vom împărți toate cheltuielile necesare. Pentru început, FC Băbeni va veni cu suma de 100 de mii de lei, iar partenerii noștri cu aceeași valoare. Sper să avem parte de toată susținerea consilierilor locali, mai ales că oficialii de la Sparta au toată infrastructura necesară pentru a juca la nivel național”, a explicat primarul Bogdan Ștefan.

Acesta a precizat că face, în continuare, demersuri pentru achiziționarea unui teren, unde să construiască, cu fonduri de la Agenția de Mediu, un stadion de nivel național.

Așa cum e normal, îmi doresc să avem o bază sportivă cât mai apropiată de centru, ca locuitorii să vină în număr cât mai mare. Am găsit terenul disponibil, la un preț foarte-foarte bun… Sper să găsesc înțelegere din partea Consiliului Local să cumpărăm cele două hectare necesare pentru această investiție. Eu îmi doresc mult să avem fotbal de calitate la Băbeni, dar în lipsa unui stadion modern, asta nu va fi posibil prea curând. Tocmai de aceea, trebuie să ne mișcăm cât mai repede!”, a completat edilul PSD.