Handbal

Vâlcea vrea victorii pe linie la turneul care are loc chiar în Râmnic! Adversarele elevelor lui Florentin Pera vor fi, în ordine, SCM Gloria Buzău, Dunărea Brăila şi Activ Prahova Ploieşti

762Vizualizari
În actualul sezon, FRH a decis ca toate etapele din Liga Florilor să se desfăşoare în cadrul unor turnee organizate în diferite oraşe din ţară. În aceste condiţii, niciuna dintre cele 15 participante (la început au fost chiar 16, dar Crişul Chişineu-Criş s-a retras din campionat după doar şase runde) nu a evoluat teoretic pe teren propriu. Efectiv, însă, au fost cazuri când meciurile unor grupări au fost găzduite chiar în oraşele pe care acestea le reprezintă.
La fel s-a întâmplat şi cu SCM Rm. Vâlcea, care a jucat până în acest moment o partidă în Sala Traian. Este vorba de cea cu Măgura Cisnădie, din etapa a 12-a, care a avut loc pe 10 martie, în etapa a 12-a, când „municipalele” s-au impus cu 30-27.
În această săptămână, SCM va avea şansa de a disputa alte trei meciuri în Rm. Vâlcea, la finele cărora şi-a propus să-şi treacă în cont trei victorii, care s-o menţină în lupta pentru locul 2, de pe care ar putea juca şi în sezonul viitor în Liga Campionilor.
Astfel, elevele lui Florentin Pera le vor înfrunta, pe rând, în etapele 22, 23 şi 24, pe SCM Gloria Buzău (joi, 13 mai, de la ora 16.00), Dunărea Brăila (sâmbătă, 15 mai, de la ora 11.00) şi Activ Prahova Ploieşti (duminică, 16 mai, de la ora 17.30).
Primele două dintre cele trei jocuri amintite se vor desfăşura în Sala Traian şi vor fi transmise în direct de TVR 2, în timp ce partida cu gruparea prahoveană e programată în sala de sport a Liceului Energetic şi nu va fi televizată.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea