duminică, aprilie 11, 2021
Handbal

Vâlcea vs. Rapid, în ultima etapă a turului Ligii Florilor. Meciul va fi transmis în direct de TVR 1

127Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea este departe de a avea evoluţii convingătoare în această perioadă. Aşa cum s-a văzut şi săptămâna trecută, cu biata „U” Cluj, sunt demult apuse vremurile când formaţia din Sala Traian „le lua pe sus” pe adversare din minutul 1 şi se instala rapid la conducere, iar apoi se impunea fără probleme, cum s-a întâmplat de exemplu în sezonul 2018-2019, când s-a şi cucerit titlul naţional. Iminenta plecare a unor jucătoare, lipsa de incisivitate şi apatia în joc, au înlocuit în prezent cuvintele ambiţie, orgoliu şi îndemnul „suntem Vâlcea, călcăm totul în picioare!”.

Situaţie ingrată pentru ibericele Marta Lopez Herrero şi Alicia Fernandez Fraga, care vor juca din vară în Giuleşti

În această săptămână, în ultima etapă din turul Ligii Florilor, trupa antrenată de Florentin Pera o va înfrunta pe Rapid Bucureşti, într-un meci care se anunţă a fi foarte complicat, deşi SCM Rm. Vâlcea va porni totuşi ca mare favorită. Elevele lui Carlos Viver, nimeni altul decât selecţionerul naţionalei Spaniei, vor avea de parte lor doar faptul că vor juca aproape pe teren propriu, în condiţiile în care partida e programată în Sala Polivalentă din Capiotală.
De departe, cel mai interesant de urmărit va fi evoluţia celor două spanioloaice din lotul SCM-ului (Marta Lopez Herrero – FOTO, stânga – şi Alicia Fernandez Fraga – FOTO, dreapta), despre care se ştie că vor juca din vară chiar la gruparea din Giuleşti, cu care au şi semnat deja. În plus,
Confruntarea dintre SCM Rm. Vâlcea – Rapid Bucureşti va avea loc miercuri, 7 aprilie, de la ora 18.30, şi va fi transmisă LIVE de TVR 1.