Fotbal Diverse

Vâlceanul Antonyo Pistriţu face senzaţie în Anglia. Chelsea, Tottenham şi alte cluburi de top se bat pentru puştiul-minune. „N-am văzut în viaţa mea un fotbalist mai bun! E senzaţional!”

1.92KVizualizari
Vâlceanul Antonyo Pistriţu, fiul fostului fotbalist de la Chimia Rm. Vâlcea, Bogdan Pistriţu, este printre cei mai buni jucători din Anglia. Deşi are doar 10 ani şi jumătate, el evoluează la o categorie superioară din vârstă, unde face senzaţie şi e golgheter de top. De acesta, s-au interesat deja cluburi de top, precum Chelsea şi Anglia, care îi pregătesc o ofertă financiară de nerefuzat.
Zilele trecute, Bogdan Pistriţu, tatăl lui Antonyo, a fost vizitat de bunul său prieten Laurenţiu Fier, alături de care a petrecut momente deosebite în fotbalul vâlcean. „Am fost la un meci şi nu mi-a venit să cred cum joacă Antonyo! N-am văzut în viaţa mea un fotbalist mai bun. E senzaţional! Despre el se vorbeşte deja în toată Anglia. Pur şi simplu, marchează la foc automat. A avut meci în Cupă, a pierdut cu 6-3, iar el a dat toate cele trei goluri ale echipei sale. E căpitanul echipei. Sincer, sunt în fotbal de atâţia ani, dar, ce am văzut la el nu am mai văzut la nimeni!”, a precizat Laurenţiu Fier.