vineri, decembrie 1, 2023
Fotbal Diverse

Vâlceanul Bogdan Vătăjelu, printre cei mai buni jucători în meciul Honved Budapesta – „U” Craiova (0-0), cu două ocazii de a înscrie

1.32KVizualizari

Universitatea Craiova a obţinut o remiză albă (0-0), în deplasarea de la Gyor, contra echipei Honved Budapesta, din turul 2 preliminar al Europa League. Manşa retur a acestui duel va avea loc pe 1 august, în „vulcanul” de pe „Ion Oblemenco”. În cazul în care va trece de maghiari (şi cam au prima şansă!), oltenii vor da peste grecii de la AEK Atena, în turul 3 preliminar.
De precizat că, pe stadionul din Gyor, fotbalistul vâlcean Bogdan Vătăjelu a fost integralist şi a bifat două ocazii mari de a marca, în cea de-a doua repriză. Universitatea Craiova a avut o posesie superioară şi mai multe oportunităţi de a înscrie, ceea ce îi dă speranţe în meciul retur, de pe teren propriu.
În deplasarea din Ungaria, în lotul Craiovei, pe lângă Bogdan Vătăjelu, s-a mai aflat un alt jucător vâlcean. Este vorba de Florin Borţa, plecat de la FC Oltchim, unde a fost antrenat de Marian Deaconescu.