luni, decembrie 6, 2021
Fotbal Diverse

Vâlceanul Cătălin Cârjan (Arsenal Londra), inclus de britanicii de la Sun Sport printre starurile de mâine ale fotbalului mondial

538Vizualizari

După The Guardian, şi Sun Sport l-a inclus pe fotbalistul cu origini în Vâlcea, Cătălin Cârjan (Arsenal Londra), în topul celor mai promiţători tineri din lume. Acesta a împlinit, recent, vârsta de 17 ani, iar pe 13 decembrie a semnat primul său contract de jucător profesionist cu clubul din capitala Marii Britanii. Cârjan – care evoluează pe postul de mijlocaş central – a ajuns în curtea „tunarilor” în vară şi a reuşit să-i impresioneze foarte repede pe oficiali prin evoluţiile sale. În meciurile în care a îmbrăcat tricoul echipei Arsenal Under 18, el a marcat trei goluri şi a izbutit tot atâtea assist-uri.
Pe lângă Cătălin Cârjan, pe lista alcătuită de Sun Sport se mai află Billy Glimour (18 ani, de la Chelsea Londra), William Saliba (18 ani, Arsenal Londra), Mason Greenwood (18 ani, Manchester Utd), Xavi Simons (16 ani, Paris St. Germain), japonezul Takefusa Kubo (18 ani, care aparţine de Real Madrid, dar e împrumutat acum la Mallorca), Eduardo Camavinga (17 ani, Rennes) şi Erling Haaland (19 ani, Red Bull Salzburg), ultimul fiind şi cel mai curtat în prezent. Vom trăi şi vom vedea câţi dintre aceştia vor ajunge cu adevărat nişte staruri peste ani.