marți, octombrie 27, 2020
Fotbal Diverse

Vâlceanul Cătălin Cârjan, de la Arsenal, este în topul celor mai buni tineri fotbalişti din lume, potrivit publicaţiei „The Guardian”

484Vizualizari

Recent, prestigioasa publicaţie britanică „The Guardian” a întocmit un top al celor mai talentaţi tineri fotbalişti din lume, la ora actuală. Pe listă se regăseşte şi Cătălin Cârjan, originar din Vâlcea. El este legitimat la Arsenal Londra şi joacă meci de meci la echipa Under 18, fiind lăudat inclusiv de conducerea grupării din Premier League, unde l-am putea vedea, în curând, pe marile ecrane.
Cătălin Sărmăşan, un prieten apropiat al tatălui său, Ionel Cârjan, i-a făcut juniorului de la Arsenal o scurtă caracterizare pe Facebook.
„Mai întâi, a fost visul unui copil de 4 ani şi jumatate. Un copil ce îşi dorea să ajungă la Arsenal, ca idolul său de atunci, Thierry Henry. Nu ştim ce a fost exact, premoniţie sau destin. Dar ştim ce s-a întâmplat în anii de după, în care Cătălin Cârjan şi-a urmat instinctiv acel vis. Sprijinit necontenit şi necondiţionat de familie, «copilul minune» a parcurs etape întortocheate. De la debutul la seniori la o vârstă extrem de fragedă, până la momentele prin care nimeni nu şi-ar dori să treacă vreodată. Şi peste toate astea a fost mereu munca, cea care l-a întărit şi l-a asigurat că rezultatele vor veni negreşit. Iată-l azi acolo unde visul l-a purtat încă de la cei 4 ani şi jumătate. Şi la cum îl cunoaştem, Cătălin Cârjan e capabil să transforme un vis într-o realitate. Urmăriţi-l şi bucuraţi-vă că mai avem un campion!”, a scris impresarul Cătălin Sărmăşan despre puştiul-minune de la Arsenal Londra.