marți, martie 2, 2021
Fotbal Național

Vâlceanul Cătălin Pîrvulescu, pus pe liber de Turris-Oltul Tr. Măgurele

303Vizualizari
Finalul de an a venit cu o veste proastă pentru fundaşul Cătălin Pîrvulescu, care e originar din comuna Lungeşti (Vâlcea). Astfel, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost anunţat de oficialii clubului Turris-Oltul Tr. Măgurele că staff-ul tehnic condus în prezent de Eugen Trică nu va mai conta pe serviciile sale şi din 2021. În aceste condiţii, Cătălin Pîrvulescu şi-a încheiat în condiţii amiabile înţelegerea cu formaţia patronată de Valentin Dragnea şi îşi caută acum un nou angajament la nivel naţional.
„Cătălin Pîrvulescu, fundaşul care a fost alături de noi din luna iulie 2019, şi-a încheiat contractul cu AFC, după multe jocuri disputate în tricoul alb-albastru. Mulţumim pentru tot, Cătălin! Mult succes în continuare!, a transmis conducerea clubului din Teleorman. În acest sezon, fotbalistul vâlcean a fost utilizat în 15 meciuri, dintre care 14 în campionat și unul în Cupa României, fără a înscrie vreun gol.
Altfel, de precizat mai este faptul că, tot vineri, 18 decembrie, odată cu vâlceanul Cătălin Pîrvulescu, de la Turris-Oltul Tr. Măgurele a plecat şi Ştefan Bărboianu, despre care se aude că care s-ar fi înţeles deja cu Petrolul Ploieşti.