luni, aprilie 12, 2021
Monden

Vâlceanul Mihai Ţigaret (13 ani), locul 3 în finala „Românii au talent”

2.81KVizualizari
În această seară, a avut loc finala celui de-al 10-lea sezon al emisiunii-concurs „Românii au talent”, de la Pro TV. În ultimul act, s-a calificat şi tânărul pianist vâlcean Mihai Ţigaret (13 ani), care a obţinut Golden Buzz-ul pentru a ajunge în această fază din partea Andrei. Încă o dată, el le-a oferit românilor „o nouă demonstraţie de virtuozitate la pian, plină de emoţie şi eleganţă”, aşa cum au subliniat şi prezentatorii show-ului, Smiley şi Pavel Bartoş.
Graţie voturilor venite din partea telespectatorilor, Mihai Ţigaret a ocupat locul 3 şi a intrat astfel în posesia unui premiu în valoare de 10 mii de euro, care va fi acordat de compania Dero. „A fost o emisiune foarte frumoasă, cu adevărat o experienţă de neuitat pentru mine. Mulţumesc foarte mult pentru premiu!”, a spus tânărul pianist, imediat după încheierea votului.
Anul acesta, câştigătorul emisiunii-concurs „Românii au talent” a fost Radu Palaniţă, un mecanic auto din Bucureşti, care a impresionat prin vocea sa unică, a la Tom Jones, el obţinând şi un premiu de 120 de mii de euro. În schimb, pe locul 2, s-a clasat Siena Vuşcan (10 ani), ce a primit 20 de mii de euro pentru performanţa sa. Ea e posesoarea unei voci de operă de senzaţie şi visează să cânte, într-o zi, la Metropolitan Opera, din New York.