sâmbătă, februarie 27, 2021
Fotbal Național

Vâlceanul Ştefan Pănoiu, gol important pentru Rapid Bucureşti, în Liga a II-a

198Vizualizari
Tânărul fotbalist vâlcean Ştefan Pănoiu (care va împlini vârsta de 18 ani pe 23 septembrie) a avut o contribuţie importantă la cel de-al doilea succes consecutiv pe care Rapid Bucureşti l-a obţinut în Liga a II-a. Week-end-ul trecut, echipa din Giuleşti a primit, pe stadionul din Regie, vizita formaţiei Pandurii Tg. Jiu, în faţa căreia s-a impus cu scorul de 2-1.
Primul gol al meciului a fost înscris chiar de Ştefan Pănoiu, în minutul 28, după o fază creată de Cătălin Hlistei. Acesta a pătruns în careu, a întors mingea în spate, pe jos, iar până ca gorjenii să îndepărteze pericolul, mijlocaşul vâlcean a fost mai rapid şi a şutat fără preluare, de la 12 metri, învingându-l pe portarul advers.

Vlad Mocioacă nu a bifat niciun minut pentru echipa din Giuleşti

Fundaşul central Vlad Mocioacă (18 ani), celălalt jucător vâlcean din echipa antrenată de Adrian Iencsi, nu a bifat niciun minut în partida de sâmbătă, 5 septembrie, dar va rămâne mai departe la dispoziţia Rapidului. Cu siguranţă, acesta nu se va mai întoarce la Viitorul Dăeşti, formaţie la care a evoluat sub formă de împrumut în meciul cu CS Hunedoara (3-3), din returul sezonului trecut. În condiţiile în care clubul din Giuleşti a obţinut un loc în Liga a III-a pentru echipa-satelit, Vlad Mocioacă va putea fi folosit în ambele eşaloane de antrenorii Rapidului.
În runda următoare a Ligii a II-a, elevii lui Adrian Iencsi vor evolua în deplasare, la CSM Slatina, echipă la care sunt legitimaţi şi doi fotbalişti vâlceni: Ovidiu Popescu şi Grigore Ceapă. Meciul va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 13.00.
Sursă foto: FC Rapid 1923