marți, martie 2, 2021
Fotbal Național

Vâlceanul Ştefan Pănoiu, super-gol pentru Rapid Bucureşti, în Liga a II-a

406Vizualizari
După eşecul uluitor din runda precedentă, din fieful echipei ACS Fotbal Comuna Recea (1-2), Rapid Bucureşti şi-a regăsit cadenţa. În etapa a 6-a a Ligii a II-a, elevii lui Adrian Iencsi au reuşit o victorie spectaculoasă, cu scorul de 4-2, împotriva formaţiei Concordia Chiajna, după ce giuleştenii au fost conduşi cu 2-1 la pauză.

În duelul care a avut loc la Buftea, tânărul fotbalist vâlcean Ştefan Pănoiu (17 ani) a fost titular şi a contribuit din plin la succesul echipei din Giuleşti. Acesta a izbutit să înscrie un gol foarte important, în minutul 32, prin care Rapidul a restabilit egalitatea, pentru 1-1. După o pasă lungă a grecului Anestis Nastos, atacantul Adrian Bălan a deviat mingea în lateral, aceasta a fost preluată de Ştefan Pănoiu, care s-a desprins din marcajul lui Florin Borţa şi a şutat superb, cu piciorul stâng, aproape de vinclu.
De menţionat mai este şi faptul că golul din care bucureştenii s-au desprins la 3-2 a fost marcat de Lucian Petre Goge (29 de ani), fost component al echipei CSM Rm. Vâlcea, în urmă cu un deceniu (2008-2010).

La Concordia Chiajna, Florin Borţa a fost integralist

Ştefan Pănoiu s-a aflat pe teren până în minutul 75, când a fost înlocuit cu Rareş Ilie, un alt jucător în vârstă de 17 ani din lotul Rapidului. Celălalt fotbalist vâlcean din echipa giuleşteană, fundaşul Vlad Mihalcea, nu a jucat deloc în acest duel. De partea cealaltă, fotbalistul vâlcean Florin Borţa (21 de ani), adus de la CS „U” Craiova, a fost integralist în echipa antrenată de Florin Bratu.
Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923