Fotbal Național

Vâlceanul Victor Dican – desemnat „jucătorul lunii aprilie” de către fanii Universităţii Cluj

137Vizualizari
În 2021, Victor Dican (20 de ani) a avut evoluţii foarte bune la „U” Cluj, odată ce a fost utilizat şi mai des de antrenorul Costel Enache. Tânărul fotbalist vâlcean a fost reprofilat pe postul de fundaş central, o poziţie care i-a convenit de minune, având în vedere statura sa, şi de pe care a dat randament maxim. În acest an, el a marcat şi patru goluri în Liga a II-a, prin două „duble”, în meciurile cu CSM Slatina (câştigat de ardeleni cu scorul de 4-2, în deplasare) şi Metaloglobus Bucureşti (2-0, pe teren propriu). Prima partidă a avut loc pe 4 aprilie, iar cea de-a doua – pe 24 aprilie.
Fanii Universităţii Cluj au apreciat cum se cuvine prestaţiile din ce în ce mai bune ale fostului junior din Zăvoi şi l-au desemnat pe acesta „jucătorul lunii aprilie”, prin voturile exprimate pe noua aplicaţie Telegram (rivala Whatsapp). „În urma voturilor voastre de pe Telegram, Victor Dican a fost ales cel mai bun jucător al Universității din luna aprilie. Tânărul fundaș a fost golgheterul echipei în play-out. El a reușit o dublă la Slatina și a marcat alte două goluri pe teren propriu cu Metaloglobus. În meciul cu Farul Constanța, Victor Dican a oferit o pasă decisivă la primul gol al «șepcilor roșii»”, a transmis FC Universitatea Cluj.
Aşa cum se cunoaşte, în această primăvară, pe 31 martie, Victor Dican şi-a prelungit cu încă trei ani înţelegerea cu gruparea ardeleană, contractul fiind valabil acum până la finele sezonului 2023-2024.