Handbal

Vâlcenii le-au aplaudat la scenă deschisă pe handbaliste, la „Arenele Traian”. Primarul Râmnicului a primit tricoul cu „numărul 1”. Constantin Rădulescu a anunţat că dublează suma pentru SCM

95Vizualizari
La trei zile de la memorabila finală cu CSM Bucureşti, din Capitală (22-19), jucătoarele de la SCM au fost prezentate publicului. Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, mai precis miercuri, 9 septembrie, la „Arenele Traian”. Această manifestare era programată, de regulă, cu prilejul Zilelor Râmnicului, dar, în condiţiile în care sărbătoarea oraşului nu s-a mai desfăşurat, din pricina pandemiei de Covid-19, autorităţile au profitat de trofeele cucerite în Capitală (Cupa şi Supercupa României) pentru a organiza o inedită festivitate de premiere a tuturor componentelor lotului. Iar toţi vâlcenii prezenţi le-au aplaudat la scenă deschisă pe favorite!

Două au fost momentele care s-au evidenţiat în mod deosebit cu această ocazie. Edilul Râmnicului, Mircia Gutău, a primit din partea jucătoarelor tricoul cu numărul 1, cu autografele acestora, în semn de respect pentru susţinerea acordată sportului vâlcean şi, în mod special, handbalului feminin. Căpitanului echipei, Marta Batinovic, i-a oferit în plus o medalie şi o plachetă, ambele câştigate de SCM după Cupa României, dar şi o minge de handbal. Pe de altă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunţat că, de anul viitor, instituţia pe care acesta o conduce va dubla suma alocată SCM-ului. Recent, CJV a repartizat 500 de mii de lei clubului de handbal.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea