Fotbal Județean

Vali Mihalcea are deja 7 goluri în 4 meciuri și cel puțin tot atâtea assist-uri pentru Sparta

781Vizualizari
Vali Mihalcea a împlinit de curând 26 de ani. De la un sezon la altul, atacantul de la Sparta Rm. Vâlcea joacă tot mai bine. Deja are 7 goluri marcate în 4 meciuri (Supercupa Vâlcii și Liga a IV-a). Plus că a dat „duble” în trei partide. El are și o altă calitate: este un bun pasator decisiv, astfel că multe dintre assist-urile echipei sale îi aparțin.
„Nu e atât de important cât de mult marchez, ci să câștiga echipa! Mai ales că avem cele mai bune condiții de joc, antrenamente și nu numai. Care cred că este cel mai bun jucător al nostru? Antrenorul! Adică, Mihai Lungan, care este un profesionist desăvârșit. În rest, cred că noi, jucătorii, suntem cam de aceeași valoare. Ne aflăm pe primul loc în clasament și sperăm să terminăm aici. E clar că va fi foarte greu… Dar avem încredere în forța noastră de grup”, a spus Vali Mihalcea.
În ultima rundă a Ligii a IV-a, Sparta a făcut scor (8-1), cu Stejarul Vlădești 2009. Echipa antrenată de Mihai Lungan a marcat prin Radu Rădulescu, Cătălin Dobre, Vlad Roșianu, Vali Mihalcea (2), Darius Preda (2) și Ștefan Popa.