duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Diverse

Vasile Grossu, declarația săptămânii, la aniversarea vârstei de naștere: „Sunt mai aproape de 100 de ani, decât de 50. Ce părere să am despre vaccin!?”

170Vizualizari
Pe 17 februarie, Vasile Grossu, unul dintre cei mai respectați antrenori de fotbal din Vâlcea, a împlinit 76 de ani. Cum se simte? Excelent! Vârsta nu-și spune deloc cuvântul în cazul său. După retragerea din activitate, el a luat decizia de a se dedica mai mult nepoților și familiei sale, fiind foarte discret în ceea ce privește viața publică și, implicit, relația cu presa.
Contactat telefonic, pentru a-i adresa tradiționalul „La mulți ani!”, Vasile Grossu a făcut o declarație în stilul său caracteristic, simpatic și profund. „Cum mă simt la 76 de ani?! Păi, mă gândesc în primul rând că sunt mai aproape de 100 de ani, decât de 50. Slavă Domnului, sunt sănătos. Mă simt excelent! Știți, aveam un prieten pe timpuri, care deţinea o Dacie… Și el băga doar benzină din aia ieftină, de 75. Într-o zi, a rămas fără combustibil și a decis să bage și el benzină mai bună, cu cifra octanică 95. Ce credeți că s-a întâmplat? I s-a stricat motorul. Asta ca o paranteză dacă m-am vaccinat de COVID. Am în intenție asta, dar îmi e cumva teamă să nu îmi stric armonia internă. Nu prea îmi aduc aminte să fi luat pastile la viața mea. Nu am fost bolnav! Poate pare o exagerare, dar chiar așa e. Nu știu ce sunt alea medicamente. Mai luam foarte rar faringosept. Atât! Mi-e frică să nu distrug cumva bioritmul prin acest vaccin, deși, la un moment dat, poate chiar îl voi face. Nu sunt deloc împotriva lui! Am vorbit doar din punctul meu de vedere”, a mărturisit Vasile Grossu.