miercuri, februarie 24, 2021
Fotbal Diverse

Vasile Grossu: „Dumnezeu ne-a dat VIAȚA, iar noi trebuie să avem grijă de ea. Fotbalul poate reîncepe și peste 1 an. Altele sunt adevăratele drame!

373Vizualizari
Vasile Grossu, fost antrenor și unul dintre oamenii cu o experiență vastă în fotbal, excelent analist, a făcut o scurtă caracterizare a pandemiei de COVID-19 care a cuprins planeta. Și care, bineînțeles, ține fotbalul pe loc, iar marile cluburi, inclusiv FIFA, UEFA și, implicit, FRF pierd lunar sume colosale de bani. Din punctul său de vedere, pandemia ar trebui gestionată responsabil, astfel încât să se țină cont de cel mai important dar al nostru: VIAȚA! Care este unică, în timp ce fotbalul va fi mereu.
„Dumnezeu ne-a dat nouă viața și trebuie să avem mare grijă de ea. Fotbalul?! Poate reîncepe și peste un an. Nu e nicio dramă! Trebuie amânat atât timp cât trebuie. Nu vedeți! S-au închis bisericile, chiar și Mănăstirea Athos, pentru prima dată în istoria ei. În plus, ce ar însemna să se joace fotbalul fără spectatori? Nimic… Am văzut și varianta să se joace cu masca pe față. Doamne ferește! Așa ceva nu se poate… Zicea cineva ca echipele din România să se mute în Turcia, unde să termine meciurile din Liga I. Din nou, ce e asta? Cum așa ceva?! Se pare că se pierd bani mulți. De aici și încercarea de a da cu orice preț drumul la fotbal. Oricum, această criză va readuce cumva fotbalul la normal. Chiar citisem recent că Real Madrid pregătise 400 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Mbappe. Cum e posibil așa ceva?! Deja se exagerase enorm… Oricum, aşa cum am mai spus: important e să fim sănătoși și să nu riscăm cel mai important dar pentru un simplu moft, pentru o plăcere pe care o putem avea mereu”, a mărturisit Vasile Grossu.