miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Național

Vasile Ilinca a dezvăluit strategia de succes din meciul retur cu Oltul Curtişoara: “Am schimbat sistemul de joc, iar asta i-a bulversat pe adversari!”

1.22KVizualizari
Vasile Ilinca, antrenorul de la Cozia Călimănești, a precizat că, în meciul retur cu Oltul Curtişoara, a făcut câteva schimbări importante în sistemul de joc, iar asta i-a bulversat pe adversari. În condițiile în care campioana Vâlcii trebuia să remonteze scorul de 1-3 din deplasare, tehnicianul vâlcean a forțat pe ofensivă.
„Am apelat la două vârfuri, trimițându-l şi pe Chiripuș în atac. Iar strategia chiar a dat roade, deoarece a încurcat planurile adversarilor! Oricum, promovarea este doar meritul băieților. Ei au alergat mult, foarte mult. Noi și Oltul Curtișoara suntem echipe de valori apropiate, de aceea, conta foarte mult să menținem un ritm ridicat de joc. Acum urmează însă greul. E clar că în Divizia C nu va fi deloc simplu! Voi începe deja să caut jucători. Ne trebuie șase juniori la Liga a III-a. Şi nu avem, deocamdată, niciunul! Plus că avem nevoie și de echipă de juniori și trebuie să facem o colaborare în acest sens. Cheltuielile vor crește mult. Dar, din acest punct de vedere, mingea e la autorități și la sponsori. Eu nu discut despre acest aspect”, a explicat Vasile Ilinca.