Fotbal Județean

Vasile Ilinca (antrenor Cozia Călimănești): La 5 euro testul COVID, cred că până și echipele de Liga a V-a și-ar permite să reia jocurile oficiale

1.02KVizualizari
De lună la lună, apar tot mai multe variante de teste pentru depistarea COVID-19, cu scopul de a facilita accesul populației la acest serviciu. Ultimul dintre ele costă doar… 5 euro. Asta va ajuta mult și sportul, care s-ar putea relua fără costuri prea mari.
„La un preţ de 5 euro testul, cred că și echipele de Liga a V-a și-ar permite să reia jocurile oficiale. Iar asta înseamnă că speranțele de a relua competițiile sunt tot mai mari. Testele foarte scumpe ne-au ținut pe loc, pentru că, altfel, am fi jucat și noi, ca la Liga a III-a. Una e să dai 300 de lei pe un test și alta e să dai 25 lei. Noi am respectat regulile până acum și nu am disputat niciun amical. Nu avea rost să riscăm și să ne trezim cu poliția pe cap. Ne antrenăm în continuare, convinși că vom putea relua campionatul peste câteva luni”, a afirmat Vasile Ilinca, antrenor la Cozia Călimănești.