luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Județean

Vasile Ilinca (antrenor Cozia Călimăneşti): Măcar în martie 2021 să înceapă Liga a IV-a, cu câte două etape pe săptămână!

360Vizualizari
Liga a IV-a Hunedoara a început săptămâna trecută, cluburile din acest județ suportând costurile privind testarea pentru COVID-19. În perioada următoare, va debuta noul sezon şi în Brașov, cu 6 sau 8 echipe, în condițiile în care acestea vor avea obligativitatea de a achita testele în regim propriu.
Vasile Ilinca, antrenorul de la Cozia Călimănești, este convins însă că, la Vâlcea, este greu de crezut că vom avea fotbal anul acesta.
„Măcar în martie 2021 să jucăm şi tot ar fi bine! Am văzut că, în alte părți, s-a optat pentru varianta cu mini-turnee, tocmai pentru a face economii cu testele COVID. Dar asta e o problemă, pentru că mai toți jucătorii din Liga a IV-a lucrează și nu pot veni la toate jocurile din cursul săptămânii. E clar că măcar Liga a IV-a să înceapă, pentru că e nevoie ca vara viitoare să se dea campioana la FRF. E greu de crezut însă că ar putea începe şi celelalte două divizii județene. Soluții nu prea sunt deloc deocamdată! Așteptăm să treacală timpul, care va decide ce se va întâmpla”, a spus Vasile Ilinca.