Fotbal Județean

Vasile Ilinca (antrenor Cozia), după 8-0, cu FC Băbeni: După atâtea victorii, cel mai greu e să-mi concentrez jucătorii…”

1.15KVizualizari

La ora actuală, Cozia Călimănești este cea mai puternică echipă din Liga a IV-a, dacă luăm în calcul clasamentul la zi, unde este lideră, cu maximum de puncte. În ultima rundă, echipa antrenată de Vasile Ilinca s-a impus cu 8-0, pe teren propriu, contra celor de la FC Băbeni. Golurile au fost marcate de Ionuț Ileana (3), Mădălin Chiripuș (2), Ionuț Lăzărescu, Cosmin Rădoi și Alex Uță. Ultimul dintre jucătorii amintiţi l-a înscris pe cel mai frumos, printr-un șut de la 22 de metri.

„Nu suntem deloc o echipă specială! Doar am muncit foarte mult pentru rezultatele obținute până acum. Cel mai greu e să-mi concentrez jucătorii, după atâtea victorii. Dar le-am spus că e păcat să pierdem puncte aiurea, după ce am muncit toți atât de mult. Totul se datorează echipei. Am ajuns un grup foarte unit. Acesta e secretul nostru! Nu e un jucător mai bun decât altul. Asta le spun mereu! Suntem departe de titlul județean. Toate meciurile sunt importante”, a spus antrenorul Coziei Călimăneşti, Vasile Ilinca..