sâmbătă, decembrie 5, 2020
Administrație

Verdeș a fost denunțat inclusiv la Iohannis, pentru că – țineți-vă bine! – a adus 500 de miliarde de lei vechi la Livezi. De fiecare dată, autoritățile i-au dat cu flit renumitei reclamanagioaice

168Vizualizari
De câțiva ani, o persoană care a lucrat în cadrul Primăriei Livezi (poate corect spus ar fi că a tăiat frunze la câini și și-a angajat rudele – motiv pentru care nu a primit dreptul de a mai candida la funcția de primar) îi tot dă bătaie de cap lui Ștefan Verdeș. Acesta a fost reclamat aiurea de nenumărate ori, inclusiv la președintele României, Klaus Iohannis, sub pretextul că lucrările la căminul cultural și sala de sport ar fi executate ilegal. Autoritățile naționale și cele județene nu au avut nevoie de mult timp să își dea seama că totul este o aberație, de vreme ce investițiile sunt realizate de către Compania Națională de Investiții.
Marea supărare a persoanei în cauză (vestită reclamanagioaică) e aceea că Ştefan Verdeș a reușit să obțină aproximativ 500 de miliarde de lei vechi pentru dezvoltarea localității, iar o bună parte dintre proiectele mari (printre care și introducerea canalizării și asfaltarea drumurilor) sunt aproape finalizate. Asta înseamnă că social-democratul va ieși la pensie din administrație, de vreme ce locuitorii s-au convins de mult că au cel mai bun primar din ultimii 30 de ani.