duminică, decembrie 5, 2021
Handbal

Verigeanu a confirmat că Rapid vrea patru jucătoare de la Vâlcea. „La SCM, atmosfera a fost mereu extraordinară! Ca sportiv, asta aş alege în primul rând! Să vin cu plăcere la antrenamente!”

831Vizualizari
Pe 5 noiembrie, în handbalul românesc s-a produs una dintre cele mai spectaculoase mutări pe banca tehnică a unei echipe de Liga Florilor. Clubul Rapid Bucureşti a anunţat demiterea fostei mare handbaliste Carmen Amariei şi numirea ca antrenor principal a ibericului Carlos Viver, nimeni altul decât selecţionerul naţionalei Spaniei. Acesta este ajutat de un conaţional de-al său, David Ginesta Montes.
Imediat după ce a ajuns în România, Carlos Viver şi-ar fi exprimat dorinţa de a le aduce în Capitală şi pe cele trei handbaliste de la SCM Rm. Vâlcea, pe care le-a avut la timonă şi la Campionatul Mondial din Japonia (2019), când Spania a cucerit medaliile de argint. Zvonul a fost confirmat şi de Florin Verigeanu, preşedintele secţiei de handbal a clubului din Sala Traian, care a spus că nu se teme, deocamdată, de o plecare a jucătoarelor iberice de la Vâlcea. „Din câte am înţeles şi eu, Rapid ar vrea să ne ia patru jucătoare, după ce l-a instalat pe banca tehnică pe Carlos Viver. Iar dacă antrenorul e din Spania, pe cine credeţi că vrea să transfere în primul rând de la noi? Sperăm să nu se întâmple totuşi asta!”, a declarat Verigeanu.
„La Vâlcea, ceea ce contează cel mai mult e atmosfera. Iar aceasta e una extraordinară, mereu a fost aşa! Aici, se vine cu plăcere la antrenamente! Dacă aş mai fi sportiv, asta aş alege în primul rând, să vin la antrenamente şi la muncă, mereu, cu plăcere, să stau cu colegele cu plăcere. Decât să o ţii într-una într-o râcă, mai bine mergi unde poţi să ai linişte. Într-un colectiv, liniştea contează cel mai mult”, a mai adăugat preşedintele secţiei de handbal de la SCM Rm. Vâlcea.