joi, februarie 29, 2024
Handbal

Veste bună pentru staff-ul tehnic de la SCM Rm. Vâlcea! Jovana Kovacevic ar putea reveni pe teren din luna martie

551Vizualizari
Zilele trecute, SCM Rm. Vâlcea a anunţat, pe pagina oficială de Facebook a clubului, că jucătoarea Jovana Kovacevic (inter stânga, 26 de ani), ar putea reveni pe teren în câteva săptămâni. Aşa cum se cunoaşte, sârboaica s-a accidentat la Euro 2022, pe 6 noiembrie, în debutul reprizei secunde a meciului pierdut de naţionala ţării sale contra Danemarcei (21-34).
Handbalista ex-iugoslavă îşi va reîncepe în curând antrenamentele, iar acest lucru este o veste bună pentru staff-ul tehnic din Sala Traian. Cel mai probabil, Jovana Kovacevic (FOTO – alături de reputatul medic ortoped Răzvan Melinte) ar putea fi aptă din nou de joc din luna martie, când SCM Rm. Vâlcea va fi angrenată sigur pe două fronturi (Liga Florilor şi Cupa României) şi poate chiar şi în Liga Europeană, în cazul în care va obţine din nou calificarea în sferturile competiţiei.
„Jovi a ieșit cu bine din ultimele analize medicale! Interul Jovana Kovacevic, care a suferit o accidentare la turneul final EHF Euro 2022, a trecut cu bine prin ultimele analize amănunțite și este așteptată în perioada următoare să reintre la antrenamentele echipei. În prezent, pentru sportivă va urma o perioadă de reacomodare la efort”, au explicat oficialii de la SCM Rm. Vâlcea, pe pagina de Facebook a clubului din Sala Traian.
Tot pe reţeaua de socializare, a fost postată şi o scurtă declaraţie a handbalistei din ţara vecină. „Sunt foarte fericită deoarece, în curând, voi reintra la joc. Mai am doar cateva săptămâni până ce mă voi alătura colegelor pe terenul de joc. Mă bucur că nu a fost o accidentare foarte gravă, aşa cum am crezut la început, şi aștept cu bucurie momentul revenirii”, a transmis Jovana Kovacevic.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea