luni, decembrie 6, 2021
Administrație

Veste excelentă pentru microbiștii din Berislăvești: Nicolae Popescu face un stadion în Vărzărie și înființează o echipă de fotbal

1.71KVizualizari
Nu mai puțin de 31 de străzi și drumuri comunale au fost asfaltate de actuala conducere a Primăriei Berislăvești, cu fonduri obținute pe AFIR și PNDL II. Într-un tur prin localitate, împreună cu primarul Nicolae Popescu, locuitorii și-au exprimat mulțumirea că, acum, au o rețea de drumuri super, mai bună chiar și decât multe de la oraș și așteaptă cu nerăbdare noile investiții propuse în Berislăvești. Este vorba de înființarea rețelei de gaze naturale, a rețelei de canalizare și amplasarea unei stații de epurare a apei menajere, de construire a unui pod în Lătreni (sat Rădăcinești), precum și de reabilitarea podului din Valea Țigăniei (Berislăvești).
Nicolae Popescu, microbist înrăit, pregătește și un proiect pentru tineri și nu numai: va construi un stadion în punctul Vărzărie și va înființa o echipă locală de fotbal, pe care o va înscrie într-unul din campionatele organizate de AJF Vâlcea. Data viitoare, vom reveni şi cu alte proiecte din portofoliul primarului PSD din Berislăveşti, Nicolae Popescu.