Fotbal Județean

Vești importante: FC Băbeni așteaptă CIS-ul pentru Liga a III-a. Primarul Bogdan Ștefan a anunțat unde va juca provizoriu echipa de fotbal

1.43KVizualizari
Emil Zaharioiu, reprezentantul clubului FC Băbeni, a precizat că au fost făcute deja primele demersuri privind obținerea Certificatului de Identitate Sportivă necesar în perspectiva barajului de promovare în Liga a III-a. Așa cum se știe deja, echipa sa a obținut calificarea în finala campionatului județean, care se va juca sâmbătă aceasta, de la ora 12.00, pe stadionul principal din Dăești, contra celor de la FC Păușești Otăsău.
”Vom merge la București, la Minister, pentru a depune dosarul. Toată documentația este OK. Finala e sâmbătă și vrem să o câștigăm, chiar dacă va fi un meci foarte disputat. După atâția ani, ne gândim la Liga a III-a. Avem buget. Urmează și o listă de achiziții, dacă va fi să promovăm”, a precizat Emil Zaharioiu.

Stadionul din Şirineasa, gazda băbenarilor în Liga a III-a

Ne dorim foarte mult să promovăm. Ne gândeam la stadion și am discutat cu colegul meu de la Șirineasa, Bebe Streinu, pentru a juca o perioadă în localitatea sa. Îl vom pune la punct, ca să arate cât mai bine. Între timp, ne vom apuca și de stadionul propriu, lângă Parcul central. Vara aceasta, mi-aș dori să avem propria bază sportivă. Voi face toate eforturile pentru a rezolva această problemă. Ne dorim să ajungem în Liga a III-a”, a precizat și primarul Bogdan Ștefan.