Handbal

Veşti triste din Slovenia! Vâlcea are lotul decimat pentru partida de la Ljubljana, din cauza gripei

318Vizualizari

În această seară, de la 20.00 (ora României), SCM Rm. Vâlcea va disputa, în deplasare, cel de-al patrulea meci din Main Round-ul Ligii Campionilor. Astfel, trupa antrenată de Florentin Pera va juca în fieful grupării Krim Ljubljana, de care a dispus categoric în tur, în Sala Traian, cu scorul de 31-16.

Iryna Glibko şi Samara da Silva Vieira – temperatură de peste 39 de grade

Deşi campioana României porneşte cu prima şansă şi în această partidă (având o cotă de doar 1.47 la victorie, faţă de 3.80 a adversarei, conform site-ului de specialitate bet365.com), veştile venite din Slovenia nu sunt deloc pozitive. Potrivit prosport.ro, lotul SCM-ului e decimat de o gripă care a pus stăpânire pe mai multe jucătoare. Ieri, Iryna Glibko şi Samara da Silva Vieira au avut temperatură de peste 39 de grade, ucraineanca fiind bolnavă încă dinaintea meciului de marţea trecută, din deplasare, cu Gloria 2018 Bistriţa, din Cupa României, pe care Vâlcea l-a câştigat cu 27-21. Atunci, şi Cristina Florica a acuzat o stare de răceală.

Jelena Trifunovic şi Mireya Gonzalez Alvarez – stări de vomă şi dureri abdominale

Pe de altă parte, la Ljubljana, Jelena Trifunovic şi Mireya Gonzalez Alvarez s-au confruntat cu stări de vomă şi dureri abdominale. De asemenea, mai sunt răcite alte patru componente ale lotului: Ann Grete Norgaard, Kristina Liscevic, Raluca Băcăoanu şi Alexandra Badea. Din păcate, Florentin Pera nu se poate baza în această perioadă nici pe serviciile Aliciei Fernandez Fraga, care s-a accidentat în meciul din urmă cu o săptămână, cu Măgura Cisnădie, din Liga Florilor.
Staff-ul medical al formaţiei vâlcene speră ca până la startul meciului din Slovenia să le recupereze pe majoritatea jucătoarelor bolnave de gripă, astfel încât SCM să obţină un rezultat pozitiv, prin care să tranşeze în favoarea sa calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Ca de obicei, partida din această seară va fi transmisă LIVE de DigiSport.