Fotbal Județean

Viaţă de sultan! Fotbaliştii de la Lotru Brezoi au plecat de la banchet să joace un meci oficial la Pietrari, după care s-au întors iar la… chef!

2.3KVizualizari

Lotru Brezoi are parte de un sezon excelent, din moment ce se situează pe locul 2 în clasamentul Ligii a IV-a, după lidera Olteţul Alunu 2016. Week-end-ul trecut, adică, sâmbătă şi duminică, Dan Naum şi colegii săi au tras o super-petrecere, la o pensiune din Malaia, cu prilejul sfârşitului de an. În timp ce petreceau, cu cârnaţi, vin şi alte delicii, şi-au adus aminte că au meci oficial de jucat, în turul II al Cupei României. Şi nu aproape de casă, ci tocmai la Pietrari.
Acolo, după 90 de minute agonizante, în care rezultatul a fost 0-0, (cine, oare, mai putea juca?!) brezoienii au reuşit să câştige cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare. Şi, după fiecare victorie, ce urmează? O nouă petrecere, biensur… Astfel, s-au întors la Malaia, unde au făcut-o iarăşi lată. Încă nu ştim dacă cineva s-a trezit până la această oră… „Au fost meciuri grele, şi cel de pe teren, şi cel de la petrecere. E important că am câştigat, mai ales că ne doream să ne calificăm în turul 2. Încă nu ştim cum am reuşit asta…”, a glumit Dan Naum, oficial la Lotru Brezoi, care şi-a felicitat portarul pentru intervenţiile bune din meci. „Până la urmă, Cătălin Mira este eroul meciului. A apărat două penaltiuri şi a transformat şi ultima lovitură de la 11 metri. Deci, toate meritele pentru calificare îi aparţin”, a încheiat Naum.