Handbal

Viceprimarul Andrei Gheorghiu (USR PLUS), despre SCM Rm. Vâlcea: „Nu ne dorim ca, de pe urma acestor fete muncitoare, să utilizeze banul public apropiați ai primarului, care nu au nici o legătură cu reușitele echipei”

1.17KVizualizari
Noii viceprimari ai Râmnicului, Virgil Pîrvulescu (PNL) şi Andrei Gheorghiu (USR PLUS), împreună cu consilierii locali ai celor două formaţiuni politice, n-au fost de acord cu suplimentarea bugetului echipei SCM Rm. Vâlcea. Motivul ar fi acela că, din suma totală alocată pentru acest an (10 milioane de lei), nu mai puţin de 4 milioane au reprezentat cheltuieli adiacente (altele decât salariile!). Încă nu se cunoaşte cum se va reglementa situaţia şi cum vor fi justificaţi banii respectivi.

„100 % pentru handbal! Zero pentru pile şi relaţii!”

Miercuri, 9 decembrie, Andrei Gheorghiu a explicat, pe Facebook, că Alianţa pentru Râmnic, reprezentată de PNL şi USR PLUS, va susţine în continuare echipa de handbal feminin a oraşului, astfel încât la SCM Rm. Vâlcea să se facă performanţă mai departe. Însă, sprijinul va fi oferit în alte condiţii, sintetizate perfect în mesajul „100 % pentru handbal! Zero pentru pile şi relaţii!”. În acest sens, viceprimarul USR PLUS a anunţat că între Crăciun şi Revelion ar putea avea loc o întâlnire cu jucătoarele, impresarii, staff-ul echipei şi suporterii.

„În ultimul timp, în spațiul public, au apărut mai multe informații conform cărora noi am pune în pericol echipa de handbal a orașului, SCM Râmnicu Vâlcea.
Vă asigurăm că iubim echipa de handbal a orașului și că dorim să o vedem performând. Ceea ce nu ne dorim este ca, de pe urma acestor fete muncitoare, să utilizeze banul public apropiați ai primarului, care nu au nici o legătură cu reușitele echipei.
Știm cât este de dificil să faci performanță, astfel că dorim ceea ce este mai bine pentru jucătoare și pentru staff-ul tehnic. Tocmai din acest motiv și având în vedere solicitările suporterilor, am dori să vă spunem că suntem deschiși la orice discuție.
În acest sens, dorim să organizăm o întâlnire cu jucătoarele, impresarii, staff-ul echipei și suporterii, între Crăciun și Revelion. Trebuie să discutăm și să ne asigurăm că adoptăm cele mai bune decizii pentru echipa campioană a orașului Râmnicu Vâlcea.
Noi nu ne dorim să distrugem, ne dorim doar să construim transparent și cu respect față de banul public”, se spune în mesajul transmis pe Facebook de Andrei Gheorghiu, viceprimarul USR PLUS al Râmnicului.