Fotbal Național

Viceprimarul Călin Ștefan, despre bătălia pe care Viitorul Dăești o duce pentru Liga a II-a: „Nu e un lucru benefic și nici recomandat să punem presiune pe echipă și pe conducerea tehnică”

283Vizualizari
Chiar dacă a pierdut cu CSM Slatina, în deplasare (0-2), Viitorul Dăești are șanse foarte mari să se califice mai departe, în barajele de promovare în Liga a II-a. În acest moment, formația de la Fedeleșoiu se află pe locul secund în Seria a VI-a, cu 16 puncte în cont, iar distanța față de următoarele două clasate (Sporting Roșiori și Vedița Colonești) este de patru „lungimi”. Având în vedere acest aspect, este greu de crezut că vreuna dintre rivale va avea puterea de a le periclita vâlcenilor poziția, chiar dacă mai sunt multe etape până la final. Șansele ca Adi Popa & Co. să se bată pentru a face saltul în eșalonul superior, în luna mai a anului viitor, sunt de 95 la sută.
În pofida acestor aspecte favorabile, viceprimarul din Dăești, Călin Ștefan, a postat un comentariu, pe Facebook, la cronica publicată de ziarul „Tribuna Vâlceană”, după meciul de la Slatina, în care a transmis că echipa de la Fedeleșoiu are nevoie de liniște, iar toate discuțiile legate de Liga a II-a sunt premature și pun o presiune în plus pe conducerea tehnică și pe jucători. „Să vorbim de acum despre Liga a II-a, este prematur. Sistemul competițional este unul complicat, iar lucrurile trebuiesc privite prin prisma aceasta. Să punem o presiune în plus pe echipă și pe conducerea tehnică, nu e un lucru benefic și nici recomandat. Să ne vedem de joc și, dacă jocul este bun, rezultatele vor veni de la sine. Liga a II-a este departe, iar noi trebuie să ne gândim doar la următorul joc. Ai învins continuă, ai pierdut continuă! Toamna se numără bobocii!”, a comentat viceprimarul din Dăeşti, Călin Ștefan, pe rețeaua de socializare.