vineri, mai 7, 2021
Fotbal Național

Victor Dican a făcut cel mai bun meci din carieră pentru „U” Cluj. A dat, din nou, o „dublă” și a învins-o pe Metaloglobus Bucureşti

345Vizualizari
Astăzi, Victor Dican a făcut, de departe, cel mai bun meci al său de când evoluează în Liga a II-a pentru „U” Cluj. Fotbalistul reprofilat pe postul de fundaș central a marcat ambele goluri în victoria obţinută pe teren propriu, cu scorul de 2-0, împotriva echipei Metaloglobus București. Vâlceanul a punctat în minutele 31 şi 88.
Aşa cum se cunoaşte, fostul junior din Zăvoi a mai înscris o „dublă” şi în meciul din deplasare cu CSM Slatina, care a avut loc pe 3 aprilie, în runda inaugurală din play-out-ul Ligii a II-a. Atunci, echipa antrenată de Costel Enache s-a impus cu scorul de 4-2, iar Victor Dican a punctat în minutele 50 şi 75.
În iarnă, Victor Dican a fost foarte aproape de a semna cu Viitorul Constanța. De altfel, chiar Gică Popescu, oficialul clubului de pe litoral, l-a vrut mult pe stoperul „şepcilor roșii”, mai ales că vâlceanul e un sportiv cu talie, rezistent la efort și cu viziune în teren. Pas cu pas, Victor Dican devine un model pentru generația sa și, bineînțeles, un fundaș de viitor chiar şi pentru naționala României.