duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Național

Victor Dican, de două ori Number One la „U” Cluj! Vâlceanul a fost ales atât „cel mai bun tânăr jucător”, cât şi „cel mai bun jucător” al echipei ardelene, în sezonul 2020-2021!

300Vizualizari
Victor Dican (20 de ani) a avut parte de un sezon de senzaţie la „U” Cluj, în care a marcat patru goluri în Liga a II-a, din două „duble”, în meciurile cu CSM Slatina (câştigat cu 4-2 de ardeleni, în deplasare) şi Metaloglobus Bucureşti (când elevii lui Costel Enache s-au impus cu 2-0, pe teren propriu). În plus, vâlceanul a mai punctat şi în partida cu Huşana Huşi, din turul 5 al Cupei României (când „U” Cluj a învins cu 8-2, în deplasare). Victor Dican a fost utilizat în 14 meciuri dintre cele 25 disputate de formaţia de sub Feleac, în Liga a II-a, în total el aflându-se pe teren 989 de minute.

Atât conducătorii, cât şi suporterii „şepcilor roşii” au apreciat în mod deosebit prestaţiile tânărului fotbalist crescut în Zăvoi, la grupele de copii şi juniori ale CSM-ului. Astfel că, la final de sezon, Victor Dican a primit cele mai importante două distincţii oferite de „U” Cluj.
Acesta şi-a adjudecat mai întâi Trofeul „Dan Anca”, acordat de oficiali celui mai bun jucător Under 21 din lot, iar săptămâna trecută vâlceanul a obţinut şi Trofeul „Zoltan Ivansuc”, pentru cel mai bun jucător din tot sezonul. Pe locul 2 în topul suporterilor, s-a clasat Idan Golan (20 de meciuri, 5 goluri), iar pe poziţia a treia a încheiat Alexandru Pop (15 meciuri, 4 goluri).

Sursă foto: Facebook FC Universitatea Cluj