joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Național

Victor Dican e pe val la FC Botoşani! Vâlceanul a marcat două goluri importante în ultimele două etape

79Vizualizari
Pe 5 noiembrie, Victor Dican (23 de ani) „a sparta gheaţa” şi a marcat pentru prima oară în actuala ediţie a Superligii. Astfel, fotbalistul vâlcean a punctat chiar în remiza obţinută de echipa sa în fieful campioanei en-titre, Farul Constanţa (1-1), în ultima rundă a turului sezonului regular. Golul său din minutul 89 a fost foarte important pentru FC Botoşani, care s-a întors cu 1 punct de „aur” de pe litoral.
Week-end-ul trecut, fostul junior din Zăvoi a găsit din nou drumul spre plasă, de această dată în meciul spectaculos cu FC Voluntari, de pe teren propriu, încheiat tot la egalitate (3-3). La 1-0 pentru formaţia din Ilfov, mijlocaşul vâlcean a restabilit echilibrul, printr-un gol înscris în minutul 38. FC Botoşani a evitat înfrângerea datorită portarului Răzvan Ducan, care a apărat un penalti executat de Vadim Raţă, în minutul 90+7.
Aşa cum am mai precizat, cu o singură excepţie (partida din runda a 13-a, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, din deplasare, când gruparea moldavă a pierdut cu 5-2), Victor Dican a fost integralist în toate celelalte 15 meciuri din Superligă. În prezent, fotbalistul vâlcean are o cotă de 900.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Sursă foto: FC Botoşani