duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

Victor Dican (FC Botoşani) a dat un supergol în Superligă! Fotbalistul vâlcean a deschis drumul spre o victorie importantă a echipei sale

117Vizualizari
Sâmbătă, 30 martie, Victor Dican a marcat un gol foarte important pentru FC Botoşani, în partida câştigată cu CSM Poli Iaşi (2-1), pe teren propriu, în etapa a doua a play-out-ului Superligii. În minutul 68, argentinianul Enzo Lopez i-a pasat perfect, pe linia careului de 16 metri, iar fotbalistul vâlcean a expediat mingea cu un şut plasat, în plasa laterală, lângă bară, fără speranţă pentru portarul Silviu Lung jr. Fostul junior din Zăvoi a deschis astfel drumul spre o victorie importantă pentru echipa sa în bătălia pentru evitarea retrogradării. Ulterior, în minutul 75, Enzo Lopez a transformat în gol, din 6 metri, o centrare perfectă a germanului Reagy Ofosu.
În pofida succesului preţios din week-end (care a condus şi la demiterea antrenorului principal de la CSM Poli Iaşi, Leo Grozavu), FC Botoşani se află în continuare pe ultima poziţie în clasamentul play-out-ului, cu 14 puncte, cu şapte runde înainte de finalul sezonului.
Pentru Victor Dican, golul de sâmbăta trecută a fost cel de-al treilea din acest campionat. El a mai punctat în partidele cu Farul Constanţa (1-1, în deplasare, în etapa a 15-a) şi FC Voluntari (3-3, pe teren propriu, în etapa a 16-a). Fotbalistul vâlcean a fost integralist în 25 dintre cele 30 de partide disputate de FC Botoşani în sezonul regular, dar şi în primele două runde din play-out. Victor Dican – care are o cotă de 750.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com – a ratat doar două meciuri din actuala ediţie a Superligii.
Sursă foto: Facebook Fotbal Club Botoşani