sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Județean

Pare neadevărat, dar un fotbalist din Vâlcea a luat 9.96 la Bac! Fotbalistul-perfect are un nou obiectiv mare: Liga I, cu „U” Cluj!

4.15KVizualizari

Victor Dican, fotbalist legitimat la „U” Cluj – Liga a II-a, a dat lovitura la Examenul de Bacalaureat, pe care l-a susţinut la Colegiul Naţional „David Prodan” – Cugir, localitate unde a evoluat până în vara aceasta, la echipa locală, Metalurgistul. El a obţinut media generală 9.96, iar, pe discipline: Chimie: 10, Matematică: 10, Română: 9.90. Pe scurt, e AS la carte! Pe Vâlcea, este numărul 1, iar, în judeţul Alba, este al doilea, asta în condiţiile în care a învăţat, în ultima perioadă, „în baie, după antrenamentele foarte intense, de două ori pe zi” – potrivit tatălui său, Robert Dican.
„Eu am mai spus: dacă ar fi să am un model în viaţă, acela este fiul meu. Eu şi soţia mea suntem în culmea fericirii. Să joci fotbal la nivel înalt, acum, în Liga a II-a, la „U” Cluj, să faci două antrenamente pe zi şi să iei 9.96 la BAC, asta este să fii MAGNIFIC! Nu vreau să îl laud gratuit pe fiul meu, dar este idolul meu. Nu există un sentiment mai profund! Eu şi soţia ştiam că este Numărul 1, dar mă gândeam că viaţa sportivă i-ar putea afecta oarecum rezultatele. Nu a fost deloc aşa! În semn de apreciere pentru ceea ce a făcut, o să îi ofer cadoul pe care şi-l doreşte”, a precizat Robert Dican.