Fotbal Național

Victor Dican, primul gol în acest sezon pentru „U” Cluj, în partida cu Huşana Huşi, din Cupa României

108Vizualizari
Week-end-ul trecut, mai precis duminică, 29 noiembrie, tânărul fotbalist vâlcean Victor Dican a bifat o nouă apariţie în tricoul echipei „U” Cluj şi chiar a marcat primul gol al său din actualul sezon. Astfel, jucătorul în vârstă de doar 20 de ani a început ca titular meciul cu Huşana Huşi, din deplasare, pe care „şepcile roşii” l-au câştigat categoric, cu scorul de 8-2 (după 5-1, la pauză). Dican-jr a evoluat pe postul de fundaş central dreapta şi a înscris în minutul 12, după ce a reluat cu capul în plasă, din 7 metri, o minge centrată dintr-un corner de pe partea dreaptă. Din păcate, antrenorul Costel Enache a decis să-l schimbe pe fotbalistul vâlcean în minutul 36 şi l-a introdus pe teren pe Tudor Telcean.

În actualul sezon, fotbalistul vâlcean a ajuns la patru apariţii în tricoul echipei ardelene

Pentru Victor Dican, aceasta a fost cea de-a patra apariţie în actualul sezon competiţional pentru „U” Cluj. Fotbalistul care a împlinit 20 de ani pe 11 octombrie a jucat prima oară în meciul cu Pandurii Tg. Jiu, de pe Cluj Arena, din 5 octombrie, când a intrat pe teren la pauză, la 2-0, rezultat care s-a menţinut până la final. Apoi, pe 8 octombrie, Victor Dican a fost folosit în meciul cu Unirea Dej, din deplasare (încheiat tot cu scorul de 2-0 pentru „şepcile roşii”), din turul 2 al Cupei României. Vâlceanul a apărut în joc din minutul 75, când rezultatul final era, de asemenea, pecetluit. Pe 26 octombrie, fotbalistul vâlcean a evoluat în partida cu CS Mioveni, din deplasare, câştigată de „şepcile roşii” cu 1-0, când a intrat pe teren în minutul 82, în locul marcatorului golului, Alexandru Negrean.
Aşa cum se observă, chiar dacă n-a bifat multe meciuri în actualul sezon (doar 4) şi nici multe prea minute (doar 103, în total) pentru „U” Cluj, fotbalistul vâlcean le poartă noroc ardelenilor, din moment ce echipa antrenată de Costel Enache s-a impus în fiecare dintre partidele în care Victor Dican a fost trimis pe teren: două în Liga a II-a şi două în Cupa României.