Fotbal Național

Victor Popescu îi sugerează lui Costi Rădulescu (CJV) s-o lase mai moale cu minciunile electorale, pentru că nu a achitat echipelor din Horezu și Dăești nici măcar banii pentru sezonul trecut

580Vizualizari
Victor Popescu, consilier județean PNL, este cel care a venit cu propunerea ca echipele de fotbal din Vâlcea care activează la nivel național să fie susținute financiar de Consiliul Județean, așa cum se întâmplă și cu SCM Rm. Vâlcea. Referitor la articolul publicat ieri de ziarul nostru și intitulat „Horezu, Dăești și Costești primesc 900 mii lei de la Consiliul Județean. Vin bani și la echipele de județ”, liberalul a precizat că CJV are deja o datorie neachitată, motiv pentru care preşedintele Constantin Rădulescu trebuie s-o lase mai moale cu minciunile electorale.
„În primul an de activare în Liga a III-a, Horezu a primit bani de la Consiliul Județean. Apoi, a urmat sezonul 2019-2020, unde Vâlcea a avut două reprezentante la acest nivel, pe Horezu și Dăești. Reamintesc domnului președinte Constantin Rădulescu că, pentru campionatul trecut, care s-a încheiat în luna martie, încă nu a dat banii promiși celor două echipe, adică 300.000 de lei de fiecare. Păi, cum poate vorbi de sezonul viitor – când vor veni și alți consilieri județeni – de vreme ce nu și-a respectat promisiunile din trecut?! S-o lase mai moale! Astea sunt doar minciuni electorale, marca PSD Vâlcea. El trebuie să dea mai întâi banii aprobați în ianuarie sau februarie celor de la Horezu și Dăești și abia apoi să vorbească de sezonul viitor. Adică, să lase promisiunile electorale și să respecte ceea ce a fost aprobat!”, a replicat Victor Popescu, consilier județean PNL.