Fotbal Diverse

Viitorul Băbeni (grupa 2007) a câştigat ediţia a 8-a a Memorialului „Ciprian Strâmbeanu”. Competiţia a avut loc azi, la Frânceşti

2.47KVizualizari

Astăzi, la Frânceşti, a avut loc cea de-a opta ediţie a Memorialului „Ciprian Strâmbeanu”. De această dată, la competiţia pe care o organizează de ani buni, Nicu Strâmbeanu a invitat echipe alcătuite din copii din clasele II-V. Astfel, turneul a adunat la start patru formaţii, printre care s-au numărat o selecţionată Frânceşti/Genuneni, o selecţionată Stoileşti/Galicea, o grupare din Surpatele şi Viitorul Băbeni. Acestea s-au înfruntat în sistem campionat, fiecare cu fiecare, toate meciurile disputându-se pe durata a două reprize de câte 15 minute.

Golgheterul competiţiei, Mario Croitorescu, premiat cu 50 de lei de către Dobrin Ionescu

Ediţia 2019 a Memorialului „Ciprian Strâmbeanu” a fost câştigată de Viitorul Băbeni, grupare reprezentată de Marian Deaconescu şi Eugen Roşu. Din lotul echipei învingătoare au făcut parte următorii jucători: Andrei Grigorescu, Ştefan Copoieru – portari, Didu Onică, Andrei Giuroiu, Cristian Gruinea, Alex Năulea, Raul Bălaşa, Denis Scrociob, Alex Popescu, Tony Titiriga, Marian Iliuţă (Mario), David Năulea, Bogdan Grigorescu şi Claudiu Clenci.

„Ţin să-l felicit pe Nicu Strâmbeanu pentru buna organizare a competiţiei juvenile de la Frânceşti, pe care a făcut-o în memoria nepotului său, Ciprian. A fost o participare numeroasă, iar toate meciurile s-au disputat într-un spirit de fair-play desăvârşit. Mi-aş dori să fie multe turnee juvenile de acest gen în cât mai multe localităţi din judeţ, la toate categoriile de vârstă”, a subliniat antrenorul Marian Deaconescu, care reprezintă cluburile de copii şi juniori în Comitetul Executiv al AJF Vâlcea.

Golgheterul competiţiei de la Frânceşti a fost
Marian Iliuţă (Mario) – 9 goluri, tânărul fotbalist de la Viitorul Băbeni (care e originar din comuna Olanu) fiind premiat cu suma de 50 de lei de către Dobrin Ionescu.

Preotul Ionuţ Rădulescu a oferit cupe şi diplome pentru echipele clasate pe podium

Locurile următoare pe podiumul Memorialului „Ciprian Strâmbeanu” au fost ocupate de echipa din Surpatele şi de selecţionata Stoileşti/Galicea. La finalul turneului, formaţiile clasate pe primele trei poziţii au fost premiate cu trofee şi diplome de către preotul Ionuţ Rădulescu, cel care a susţinut organizarea competiţiei de la Frânceşti. Pe de altă parte, Nicu Strâmbeanu le-a mai oferit tuturor copiilor participanţi câte un sandviş, o doză de suc (Fanta sau Coca Cola) şi o napolitană.

„Ediţia din acest a Memorialului „Ciprian Strâmbeanu” a fost o competiţie frumoasă, mai ales că a adunat la start foarte mulţi copii, din clasele II-V, care s-au simţit excelent la Frânceşti. Îi mulţumesc părintelui Ionuţ Rădulescu pentru ajutorul oferit la premierea echipelor. Altfel, ţin să le mai mulţumesc tuturor antrenorilor care au onorat invitaţia de a participa la această competiţie, precum şi celor doi arbitri pe care i-am avut, Annellice Ionescu (fiica antrenorului Dobrin Ionescu) şi Andrei Urtea”, ne-a declarat Nicu Strâmbeanu, preşedintele echipei de Liga a IV-a, Victoria Frânceşti.

Memorialul Ciprian Strâmbeanu / Ediţia a VIII-a
Rezultate:

Viitorul Băbeni – Frânceşti/Genuneni 9-0
Stoileşti/Galicea – Surpatele 0-1
Viitorul Băbeni – Surpatele 7-1
Stoileşti/Galicea – Frânceşti/Genuneni 6-1
Surpatele – Frânceşti/Genuneni 5-1
Viitorul Băbeni – Stoileşti/Galicea 7-1