luni, iunie 24, 2024
Fotbal Național

Viitorul Dăeşti a învins-o pe vicelidera Seriei 6. Echipa de la Fedeleşoiu poate prinde play-off-ul pentru al treilea an consecutiv

427Vizualizari
Deşi în vară a rămas fără aproape toţi jucătorii importanţi din lot (cu care s-a ratat doi ani la rând promovarea în Liga a II-a), Viitorul Dăeşti continuă să se afle printre protagoniste în Liga a III-a. Echipa de la Fedeleşoiu are şanse mari să prindă play-off-ul în Seria 6 pentru a treia oară consecutiv, iar în acest week-end a făcut încă un pas spre îndeplinirea obiectivului, pe care nici staff-ul tehnic şi nici conducerea clubului nu l-au luat în calcul la începutul sezonului.
Sâmbătă, 18 noiembrie, formaţia antrenată de Marius „Ţeţe” Vlădoi a avut un meci foarte greu pe teren propriu, cu vicelidera Vediţa Coloneşti, de care a dispus până la urmă cu 2-1 (după 0-1, la pauză). Echipa vizitatoare a marcat în minutul 5, prin Antonio Stan, şi se părea că va pleca victorioasă de la Vâlcea, dar Viitorul Dăeşti a întors scorul în favoarea sa pe final, prin două goluri înscrise de Andrei Cîrciumaru, în minutele 79 şi 82.
Prin această victorie, gruparea de la Fedeleşoiu a adunat 22 de puncte, la fel ca SCM Rm. Vâlcea, cu care împarte locurile 4-5 în clasamentul Seriei 6. Viitorul Dăeşti e inferioară la golaveraj (+3, faţă de +4 al „municipalilor” din Zăvoi), dar lupta pentru Top 4 de departe de a fi decisă.