sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Național

Viitorul Dăeşti a pierdut fără drept de apel în deplasare. Din echipă retrogradată, Vediţa Coloneşti a devenit noua lideră a Seriei 6

258Vizualizari
Vineri, 15 septembrie, Viitorul Dăeşti a avut o misiune foarte grea în fieful echipei Vediţa Coloneşti, iar până la urmă formaţia de la Fedeleşoiu s-a întors învinsă din această deplasare. Gruparea din judeţul Olt s-a impus fără drept de apel, la scor de forfait, cele trei goluri fiind marcate de Antoine Bessong (în minutul 2), Adelin Voinescu (48) şi Florin Aria (53). Formaţia de la Fedeleşoiu – antrenată de Marius „Ţeţe” Vlădoi – a rămas astfel cu 6 puncte şi a fost egalată de SCM Rm. Vâlcea, cu care împarte acum poziţiile 4-5 în Seria 6.
De partea cealaltă, retrogradată la finele sezonului trecut (împreună cu Minerul Costeşti), dar reprimită în Liga a III-a după ce a mai multe echipe s-au retras din campionat, Vediţa Coloneşti s-a instalat acum pe primul loc în clasament. Formaţia din judeţul Olt a profitat de faptul că fosta lideră a Seriei 6, CSM Cetatea Tr. Măgurele, a obţinut doar o remiză în meciul disputat în acest week-end în deplasare, cu Petrolul Potcoava (1-1). Pe podium, se află trei echipe cu acelaşi număr de puncte (10), care sunt despărţite de golaveraj, capitol la care Vediţa Coloneşti e superioară (10-3) atât grupării din Tr. Măgurele (8-2), cât şi revelaţiei din acest început de sezon, Oltul Curtişoara (6-2).