Fotbal Național

Viitorul Dăeşti a pierdut meciul cu Progresul Pecica! În prima repriză, vâlcenii au restabilit egalitatea de la 0-2, dar au fost depăşiţi clar după pauză!

496Vizualizari

Viitorul Dăeşti a pierdut cu scorul de 5-2 (după 2-2, la pauză) meciul pe care l-a disputat, sâmbăta trecută, în deplasare, în fieful echipei Progresul Pecica. Partida a fost una extrem de spectaculoasă, lucru dovedit şi de faptul că s-au marcat nu mai puţin de şapte goluri! În plus, s-au consemnat şi numeroase ratări, la ambele porţi.

După pauză, campioana Vâlcii a încasat trei goluri la „foc automat”!

Arădenii au condus cu 2-0, după ce au punctat foarte repede, prin Bogdan Bozian şi Dan Puie, în minutele 2 şi 12. Ulterior, vâlcenii au echilibrat însă jocul şi au restabilit egalitatea cu puţin timp înainte de pauză, în minutele 42 şi 44, prin George Neacşu şi Andrei Dima! Din păcate, repriza secundă a fost, din nou, una total nefastă pentru Viitorul Dăeşti, care a încasat încă trei „gloanţe” la „foc automat”, de la Dan Puie, Bogdan Bozian şi Viorel Gabor, în minutele 58, 63 şi 67, fără a mai marca vreun gol, astfel că Progresul Pecica a câştigat lejer, cu 5-2.
În acest duel, Viitorul Dăeşti a început în următoarea alcătuire: Dragoş Geantă – Octavian Vasile, Lucian Iordache, Ioan Săraru, Marian Roşianu, Gabriel Rizea, Alin Bucei, Andrei Dima, George Neacşu, Alexandru Proteasa, Florin Costea. În repriza secundă, au mai fost utilizaţi Leo Săraru, Ştefan Paşoi, Robert Osiceanu şi Raul Horumbă.