duminică, iunie 7, 2020
Fotbal Național

Viitorul Dăeşti a pierdut primul amical, în deplasare, la nou-promovata CSM Slatina

80Vizualizari

Pe 19 iulie, Viitorul Dăeşti a disputat primul meci amical al verii, în deplasare, la CSM Slatina, echipă nou-promovată în Liga a III-a, unde evoluează şi trei fotbalişti vâlceni: Grigore Ceapă, Adrian Stănică şi Ovidiu Popescu. Partida a fost câştigată de formaţia din judeţul Olt, cu scorul de 2-0. Golurile adversarilor au fost marcate de David Oprescu (în minutul 36) – ex-Flacăra Horezu şi Cosmin Căpăţână (56).
Antrenorul Gabriel Mangalagiu a început duelul de la Slatina în următoarea alcătuire: Dragoş Geantă – Octavian Vasile, Lăzărescu, Ioan Săraru, Roşianu, Iordache, Leo Săraru, Florian Pîrvu, Neacşu, Ionuţ Marian, Florin Costea. Pe parcurs, au mai fost introduşi pe teren Alex Marinoiu (portar), Bucei, Rizea, Negoiţă, Dima, Panait, Mocioacă, Oprea şi… Mihai Costea, ultimul fiind în prezent sub contract cu echipa Al-Arabi, care evoluează în liga secundă din Arabia Saudită.
După această partidă, campionii Vâlcii vor avea parte de două săptămâni de pregătire intensă, iar apoi vor urma alte jocuri amicale. „CSM Slatina este o echipă foarte puternică şi cred că sunt şanse mari să fie adversara noastră în Liga a III-a, în sezonul viitor. În ceea ce ne priveşte, vrem să facem şi un cantonament tare până la startul campionatului. Avem nevoie să debutăm cu rezultate pozitive, pentru moralul nostru. Deocamdată, nu am renunţat la niciun jucător din lotul cu care am obţinut promovarea în Liga a III-a”, a precizat tehnicianul echipei Viitorul Dăeşti, Gabriel Mangalagiu.