Fotbal Național

Viitorul Dăeşti a rămas tot pe locul 7 în Seria 7, la 6 puncte de poziţia secundă

792Vizualizari
Pe lângă rezultatele proprii, oficialii de la Viitorul Dăeşti sunt atenţi şi la ce fac celelalte grupări situaate pe poziţii superioare în Seria 7 şi speră că acestea se vor încurca destul de mult, astfel încât Adi Popa & Co. să le ajungă din urmă. După victoria din week-end-ul trecut (4-0, cu Flacăra Horezu), echipa de la Fedeleşoiu a rămas pe locul 7 în clasament, iar în plus nici diferenţa faţă de locul 2 nu s-a micşorat, ci a rămas tot de 6 puncte. Iar asta deoarece Gaz Metan Mediaş 2 a triumfat, cu scorul de 2-0, în celălalt derbi judeţean din etapa inaugurală din 2021, cu FC Hermannastdt 2 (ultima clasată).
În următoarea rundă, vicelidera va juca în deplasare, în fieful echipei CSM Jiul Petroşani, un meci mai greu decât cel precedent, dar şi şi Viitorul Dăeşti va avea un examen dificil, în fieful fruntaşei ierarhiei, Viitorul Şelimbăr. Formaţia din judeţul Sibiu este singura din Seria 7 care nu a cunoscut încă înfrângerea, iar în primele 11 etape ale sezonului a pierdut doar două puncte, după remiza de pe teren propriu cu CSM Deva (1-1), din ultima etapă din 2020, când elevii lui Ştefan Nanu au egalat în minutul 90+3.
Week-end-ul trecut, formaţia antrenată de fostul fotbalist de Liga I Florin Maxim a plecat victorioasă de pe Stadionul „Municipal” din Rm. Vâlcea, după ce a învins-o cu scorul de 2-0 pe Minerul Costeşti.