Fotbal Național

Viitorul Dăeşti a transferat de la Liga a II-a. Noua achiziţie a grupării de la Fedeleşoiu este…

145Vizualizari

• pe lângă Grigore Ceapă, oficialii vâlceni mai negociază cu un alt fost jucător de la CSM Slatina, Ovidiu Popescu

În viitorul sezon al Ligii a III-a, Viitorul Dăeşti va miza pe omogenitate, din moment ce îşi va păstra peste 95 la sută dintre jucătorii din lotul cu care a terminat ediţia precedentă a campionatului, în care s-a clasat pe locul 3 în Seria 7. Deocamdată, oficialii echipei de la Fedeleşoiu au realizat un singur transfer, în acest caz fiind vorba de un jucător care vine chiar de la nivelul Ligii a II-a.
Astfel, noua achiziţie a formaţiei vâlcene este Grigore Ceapă (28 de ani), care a evoluat în ultimii trei ani la CSM Slatina, cu care a promovat consecutiv, din Liga a IV-a, în Liga a III-a, iar apoi, în 2020, şi în Liga a II-a, de unde a retrogradat însă în această vară, după doar un sezon în al doilea eşalon. Fotbalistul născut pe 24 septembrie 1992 a mai fost dorit şi vara trecută de oficialii de la Fedeleşoiu, dar nu a putut ajunge la Dăeşti din cauza contractului care îl lega de gruparea din judeţul Olt.
„Primul transfer al echipei este Grigore Ceapă, un jucător de care aveam mare nevoie. E o achiziţie bună, un băiat foarte muncitor, care aleargă mult, sper să ne ajute să obţinem multe rezultate pozitive în Liga a III-a. El e un fotbalist polivalent şi poate evolua atât ca atacant, cât şi pe banda terenului, ca mijlocaş”, a precizat Adi Popa, antrenor-jucător la Viitorul Dăeşti.
Oficialii de la Fedeleşoiu se mai află în negocieri avansate în această perioadă cu un alt fotbalist vâlcean de la CSM Slatina. Este vorba de mijlocaşul defensiv Ovidiu Popescu (care va împlini chiar săptămâna aceasta, pe 10 iunie, vârsta de 28 de ani), ce s-a despărţit la rândul său, recent, de fosta echipă de Liga a II-a.