joi, februarie 25, 2021
Fotbal Național

„Viitorul Dăeşti are jucători experimentaţi şi va trebui să muncim mult ca să ne adjudecăm victoria!”

507Vizualizari

• Adi Popa, antrenor-jucător-principal la Flacăra Horezu, a analizat şansele echipei sale în derbiul judeţului

Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti se vor întâlni vinerea aceasta, pe stadionul din Treapt, în cel mai interesant meci al sezonului pentru cele două echipe vâlcene din Liga a III-a. În condiţiile în ambele formaţii ocupă poziţii lipsite de griji în clasament, duelul nu va evidenţia decât care dintre acestea deţine supremaţia pe plan judeţean. În condiţiile în care din loturile ambelor grupări fac parte mulţi fotbalişti care au jucat, cândva, în Ligile I şi a II-a, partida se anunţă a fi una peste nivelul valoric al acestui eşalon.
„Derbiul judeţului, cu Viitorul Dăeşti, va fi unul foarte greu pentru noi, deoarece întâlnim o echipă alcătuită din mulţi jucători de mare calitate, care a făcut o figură frumoasă în actualul sezon al Ligii a III-a. Nu sunt orgolii din partea noastră, ne dorim să facem un joc bun, cu speranţa că vom câştiga. Obiectivul e trei puncte, dar va fi foarte-foarte greu să le obţinem! Viitorul Dăeşti are jucători experimentaţi şi va trebui să muncim mult ca să ne adjudecăm victoria. Va fi un meci între două echipe care joacă un fotbal de calitate. Faptul că suntem gazdă şi jucăm în faţa propriilor suporteri nu e un avantaj pentru noi. În ceea ce ne priveşte, suntem într-o uşoară revenire de formă şi ne bucurăm că am reuşit să obţinem un punct la Ghiroda, în etapa precedentă, după ce am fost conduşi, şi sperăm ca şi în ultima rundă să facem un joc bun şi să obţinem un nou rezultat pozitiv”, a subliniat Adi Popa, antrenor-jucător-principal la Flacăra Horezu.

Răzvan Olteanu, Ştefănel Covalschi şi Raul Nistor – noutăţile horezenilor faţă de meciul precedent, de la Ghiroda

Din tabăra horezeană, marele absent în derbiul judeţului din acest week-end va fi, fără îndoială, senegalezul Mansour Gueye. Cu Viitorul Dăeşti, va reveni însă pe teren Răzvan Olteanu, care a fost suspendat pentru cumul de galbene în meciul de la Ghiroda, iar staff-ul tehnic din Treapt speră să-i recupereze şi pe jucătorii care au acuzat probleme medicale şi n-au putut juca, de asemenea, în etapa precedentă. „La Ghiroda, am avut nişte absenţe care s-au resimţit în jocul echipei, Răzvan Olteanu a fost suspendat, în timp ce Ştefănel Covalschi şi Raul Nistor au acuzat probleme medicale. Primul dintre aceştia va reveni în mod sigur, iar în plus sperăm să-i recuperăm şi pe ceilalţi doi până la meciul de vineri, 29 noiembrie”, a încheiat Adi Popa.