Fotbal Național

Viitorul Dăeşti are lipici la „manita”! În Cupa României, Flacăra Horezu nu a mai repetat meciul fantastic din Treapt

552Vizualizari
În această după amiază, Viitorul Dăeşti şi Flacăra Horezu s-au înfruntat în turul 2 al Cupei României. După meciul care a avut loc sâmbăta trecută, în Treapt, încheiat cu o mare-mare surpriză (3-1 pentru „olari”), elevii lui Gabriel Mangalagiu şi-au luat revanşa, cu un scor care ne scuteşte de alte comentarii, 5-0 (după 1-0, la pauză). Golurile au fost marcate de Mihai Deaconescu (în minutul 20), Florian Pârvu (59), Florin Costea (65), Radu Georgescu (72) şi George Neacşu (90).
Este pentru a doua oară când Viitorul Dăeşti a învins cu acest rezultat în actualul sezon al Cupei României. Şi în turul precedent al competiţiei, Florin Costea & Co. au trecut tot cu 5-0 de Minerul Costeşti, cealaltă echipă vâlceană din Liga a III-a. Atunci, golurile au fost marcate de Florin Costea (în minutele 12 şi 56), Octavian Vasile (26), Ion Marian (45) şi Laurenţiu Nicolaescu (86, autogol).
Pentru formaţia de la Fedeleşoiu, urmează acum marea provocare, de a egala parcursul de anul trecut al echipei din Treapt, care a ajuns până în şaisprezecimile Cupei României şi le-a adus la Horezu pe actualele grupări de Liga I, FC Argeş şi Astra Giurgiu. Aşa cum se cunoaşte, după victoria de răsunet cu echipa din Trivale (2-1), Adi Popa & Co. au cedat în faţa giurgiuvenilor (0-2).
Altfel, de menţionat mai este faptul că pentru Viitorul Dăeşti competiţia de anul acesta va fi mai scurtă cu cel puţin un tur. Iar asta deoarece în Cupa României nu au mai participat toate echipele de Liga a III-a şi câştigătoarele fazelor judeţene, multe spunând „pas” din cauza condiţiilor dure impuse de FRF, în contextul pandemiei de Covid-19.