luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Județean

Viitorul Dăeşti aşteaptă sprijin de la CJV. „Dacă a fost posibil un ajutor financiar pentru Flacăra Horezu, sunt sigur că la fel va fi şi pentru noi!”

461Vizualizari

George Popolan este convins că Viitorul Dăeşti are capacitatea să reziste la Liga a III-a, deşi mulţi sunt sceptici în această privinţă. „Avem posibilitatea să facem saltul, pentru că ne sunt alături oameni care vor să ne ajute! Aceştia şi-au dovedit deja seriozitatea, pentru că şi noi am fost serioşi faţă de ei! Nu cred că vor fi probleme cu susţinerea echipei în Liga a III-a”, ne-a declarat Popolan.
După promovarea în Liga a III-a, Popolan a mai afirmat că aşteaptă şi ca reprezentanţii Consiliului Judeţean să-şi îndrepte atenţia către Viitorul Dăeşti, la fel cum au făcut-o şi către Flacăra Horezu, căreia i s-au alocat 300 de mii de lei pentru anul 2019. „Sunt sigur că CJV va ajuta şi echipa noastră, la fel ca pe Flacăra Horezu, formaţie pe care ţin s-o şi felicit pentru promovarea de anul trecut şi pentru clasarea foarte bună din această ediţie a Ligii a III-a. Fără îndoială că CJV ne va sprijini şi pe noi în mod egal, ca şi pe Horezu. Îi cunosc bine pe oamenii de la Consiliul Judeţean, iar dacă a fost posibil un ajutor pentru echipa din Treapt sunt sigur că va fi posibil şi pentru noi. Nici nu îmi fac deloc probleme în acest sens!”, a subliniat George Popolan, fondatorul echipei Viitorul Dăeşti.